Volstrup Golfklub arrangerede natgolf - og det blev en succes

VOLSTRUP: Normalt bliver der ikke spillet golf efter mørkets frembrud, men i weekenden var mørke ligefrem et krav, da der blev spillet "Natgolf" i Volstrup Golfklub.

Klubbens turneringsudvalg med Henry Svendsen i spidsen havde taget initiativ til at få opsat kraftige projektører ved fire af banens golfhuller og var således med til at give natgolfspillerne en helt speciel golfoplevelse.

Selve turneringen begyndte ved mørkets frembrud kl. 21.00 og varede indtil kl. 01.30. Da havde alle deltagere spillet to runder på den oplyste bane.

Matchen blev afviklet som en holdturnering, hvor en del af holdet spillede på skift, mens de øvrige ventede i klubhuset. Netop pauserne på terrassen ved klubhuset var en vigtig del af turneringen. Her var baren åben og grillen tændt hele aftenen, så spillerne frit kunne forsyne sig med pølser og koteletter.

Det er første gang, Volstrup Golf afvikler natgolf, men at dømme efter deltagernes positive reaktioner taler meget for, at arrangementet bliver gentaget til næste år.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...