Sparekassen Hobro Fonden donerede 30.000 kroner

OUE: Forårssolen skinnede på repræsentanterne fra Oue Idræt og Kultur, da de for nylig fik overrakt 30.000 kr. fra Sparekassen Hobro Fonden.

- Vi er meget glade for pengene, der skal bruges på et nyt låsesystem til Oue Idrætshal, fortalte Bente Hansen, formand for Oue Idræt & Kultur.

- Ud over at hallen huser aktiviteter som gymnastik og badminton, så bruges den også som byens forsamlingshus, der udlejes til fester, småmesser og andre arrangementer, og det er specielt i forbindelse med udlejning, at det nye låsesystem er både smart og tiltrængt. Her får lejerne nemlig en låsekode, der virker i den tid, som de har lejet hallen.

Rosengårdscentret i Oue, byens tidligere plejehjem, der i dag er et aktivt kulturhus, har tidligere fået penge fra fonden.

- Vi sætter stor pris på den økonomiske hjælp, der er med til at holde et lokalsamfund som vores i gang. Det er meget vigtigt. Så der skal lyde en rigtig stor tak, lød det fra Bente Hansen.

Pengene er doneret af Sparekassen Hobro Fonden, og blev overrakt af Henrik Harbo Olesen, afdelingsdirektør hos Jutlander Bank i Arden.

- Vi er altid glade for at bakke op om lokale initiativer, og særligt om projekter med ildsjæle, og hvor der også bruges mange frivillige kræfter. Det er tilfældet hos Oue Idræt & Kultur, fortalte Henrik Harbo Olesen.

Installationen er af det nye låsesystem forventes snart at blive sat i gang.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...