Alt i alt blev der fortæret 57 familiepizzaer, da Valsgaard Gymnastikforening holdt ”Pizzaspring”

VALSGAARD: 140 børn og unge var mellem jul og nytår klar til den årligt tilbagevendende begivenhed ”Pizzaspring”, som Valsgaard Gymnastikforening er arrangør af.

Dørene til Valsgaard Hallen blev åbnet først på eftermiddagen, og omkring 40 frivillige stod klar til at tage imod.

Størstedelen af de frivillige var selvsagt instruktører fra foreningens hold fra den igangværende sæson, men også en håndfuld frivillige stod i dagens anledning parat i køkkenet til at sørge for forplejningen, som bestod af frugt og saftevand - og slutteligt pizza og saftevand.

Alt i alt blev der fortæret 57 familiepizzaer, 150 stykker frugt og 72 liter saftevand under det knap fire timer lange arrangement, som bød på en masse springgymnastik og en lille forsmag på floorball.

Bestyrelsen i Valsgaard Gymnastikforening betegner også i denne omgang arrangementet som en succes, hvilket naturligt indebærer, at der også planlægges ”Pizzaspring” på tærsklen til 2020.

”Pizzaspring” i Valsgaard blev oprindeligt introduceret helt tilbage i 2006, og arrangement har altid været populært blandt mange af foreningens gymnaster - men også hos en del udefrakommende børn og unge, som er velkomne til at deltage på dagen.

- Og ingen skal være bange for at møde op uden at gå til gymnastik i forvejen. De mange instruktører er klar til at tage imod alle på tværs af niveauer, understreger Anders Dahl Kjeldgaard, kasserer i Valsgaard Gymnastikforening.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...