Dilettantholdet i Onsild er klar til at vise forestilling på lørdag

ONSILD: Siden starten af januar har en flok på ni personer fundet tid i kalenderen og mødt op til at øve på årets dilettantforestilling i Onsild, som vises lørdag 9. marts i Onsild Hallen.

En forestilling, som har titlen Pokkers til Polterabend, hvor årets skuespillere er Betina Justesen, Michael Kelde Kjeldsen, Steffen Aarup, Susanne Christensen, Rasmus Johnsen, Louise Tølløse, Ove Dalum, Mette Juul Mathiassen og Puk Rosendal.

I stykket skal Herdis og Kaj giftes, og så skal der selvfølgelig arrangeres polterabend. Brudgommens venner vil naturligvis give ham en ordentlig afsked med singlelivet, men det bliver hurtigt klart for ham, at Herdis ikke vil bifalde hanky panky af nogen art.

De kan mødes til en kop te, og så må det være godt. Kaj indvilger velvidende, at det aldrig kommer til at ske. Og det er egentlig ikke, fordi Herdis er snerpet. Hun har bare aldrig fortalt Kaj, at hun ikke går til knipling fredag og vietnamesisk madlavning om lørdagen. Hun stripper, men selvfølgelig kun til husbehov - og kun til skindet. Det går selvfølgelig galt, for Herdis skal til ”madlavning” samme aften som Kaj skal have ”teselskab”.

Der er åben generalprøve for publikum kl. 13, hvor børn under 14 kommer gratis ind, mens voksne må slippe 40 kroner.

Billetter til selve dilettantfesten 17.30 kan købes ved Ketty Nyrup, tlf. 29 24 86 49, til kr. 200.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...