Poul Søndberg holdt forleden afskedsreception i jobbet som centerleder i Hobro Idrætscenter

HOBRO: Efter godt 36 års virke som centerleder i Hobro Idrætscenter har Poul Søndberg pr. 1. oktober valgt at gå på pension og give stafetten videre til Johnny Wulff Andersen. Pouls afsked blev markeret fredag ved en velbesøgt reception i Hobro Idrætscenter.

- Jeg har altid sagt, at jeg har tre børn. Mine to drenge og Hobro Idrætscenter. Nu siger jeg farvel til idrætscenteret, og det er selvfølgelig meget specielt og vemodigt, siger Poul Søndberg.

- Men beslutningen er meget velovervejet, og der er mange ting, som jeg glæder mig til at få bedre tid til nu. Jeg har eksempelvis spillet golf i 10-12 år, og nu må det være tid til at forbedre mit handicap. Det trænger. Samtidig glæder jeg mig til at få mere tid til hus, have og min familie.

- Jeg bliver her dog lige nogle uger endnu, så vi sikrer den mest smidige overgang for Johnny. Jeg troede egentligt, at timingen for skiftet var helt perfekt her kort tid efter, at vi har sat en ny sæson i gang, men der er godt nok meget, der lige skal afleveres. Men det er jo klart, når jeg har været her i mere end 36 år, så er der meget, der sidder på rygraden, siger Poul Søndberg, der kommer til at savne kollegerne og de mange gæster i centeret.

- En del medarbejdere har været med i mange år, og det samme med brugerne. Her har jeg oplevet flere generationer, og det er lidt sjovt, at se mødre komme med deres barn til babysvømning. Mødre jeg kan huske da de selv gik til babysvømning, siger Poul.

Bestyrelsesformand for Hobro Idrætscenter Henrik Bøker roste i sin tale Poul for mange ting igennem årene, herunder ikke mindst evnen til at have styr på tingene, til at sikre en sund drift og til at sætte tæring efter næring, godt kombineret med en udpræget hjælpsomhed, fleksibilitet og en række andre menneskelige egenskaber.

I forbindelse med talen fik Poul Søndberg overrakt et livslangt frikort til svømmehal, motionscenter og holdtræning.

- Det siges at motion er sundt og stærkt vanedannende. Men vigtigst af alt, får du dette kort, fordi vi så har mulighed for stadig at have dig i huset, lød det fra Henrik Bøker.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...