Hobro Handel præsenterer stort X-factor show ved By Night 3. maj

HOBRO: Fredag 3. maj afvikler Hobro Handel atter By Night, og traditionen tro er det lykkedes at få en aftale på plads, så publikum i Hobro kan opleve X-factor stjernerne live på scenen på Store Torv.

Klokken 20.30 ruller Benjamin og Maria & Bea ind på scenen og giver den fuld gas med masser af deres live numre.

Efter koncerten vil der blive for at få autografer og taget selfies på Hobro Bibliotek, hvor du kan komme tæt på kunstnerne.

Benjamin fra København blev nummer to i årets X-factor og var vel helt til finalen bookmakernes bud på en samlet vinder.

- 99 procent af min tid går med at øve mig. Min største drøm er at komme til at leve af musik, siger Benjamin, der ud over sin almindelige skole også har sin musikskole at passe, hvor han går på talentlinjen.

Og talentet så de tre dommere hurtigt, da Benjamin var til audition. Også selv om han lidt tilfældigt stillede op, for egentlig var han mest med for at støtte sin gode ven Stanislas.

Maria & Bea tilførte X-factor en ny dimension med rap musik, og de to kom da også videre til liveshows som nogen af tv seernes største favoritter.

Desværre måtte de trække sig på grund af tragisk dødsfald i den nære familie. Hobro Handel er derfor super stolte over, at de vil stille op i Hobro og skabe en festlig ramme om byens By Night.

- Vi har det megasjovt, når vi er sammen. Vi er virkelig sjove. Vi burde faktisk have et tv-program, ‘Keeping up with Maria og Bea’. Det ville blive rigtigt sjovt, siger Maria, der er fra Haderslev og lige nu bare nyder livet, mens Bea fra Sønderborg går i 3.g på Sønderborg Statsskole.

De to veninder lader sig især inspirere af danske rapstjerner som Gilli og Benny Jamz og den amerikanske rapper Nicki Minaj - og så er de meget glade for Oh Land.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...