Kenneth Sand var også ansat i Volstrup forrige år. Til foråret vender han tilbage - nu med kollegaen Malthe Møller

VOLSTRUP: Der bliver mulighed for et glædeligt gensyn, når medlemmerne i Volstrup Golf Klub træner i den kommende sæson.

Volstrup Golf Center har lavet en aftale med Randers Golf Klub, som fra 1. april 2020 og de næste tre sæsoner skal stå for undervisningen i Volstrup.

Her vil trænerteamet med Kenneth Sand og Malte Møller på skift være til stede i Volstrup tre gange om ugen i sommersæsonen og to gange ugentligt i vinterperioden.

- Jeg er meget glad for aftalen med Randers Golfklub.

- Vi har haft en del forskellige trænere tilknyttet Volstrup de senere år, så en 3-årig aftale giver ro og mulighed for bedre planlægning. Og så er det jo ikke hvem som helst vi henter. Kenneth Sand var ansat i Volstrup forrige år, så han kender rigtig mange af medlemmerne. Og om Malte Møller har jeg også kun hørt positivt.

- Vi ser frem til, de kan være med til at dygtiggøre vores medlemmer. Sprede god stemning på driving rangen og i indendørs centret, lyder det fra baneejer i Volstrup, Jeppe Ugilt.

Den nye aftale giver også fordele til medlemmer af Randers Golf Klub, der fremover kan bruge faciliteterne i Volstrup Golf Center på mere fordelagtige vilkår end tidligere.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...