20 børn får en positiv sommerferieoplevelse med Red Barnet Mariagerfjord, der indtager Skingstrup Kursuscenter i uge 30

MARIAGERFJORD: For femte år i træk afholder Red Barnet Mariagerfjord ferielejr for udsatte børn i kommunen.

Igen i år vil 20 heldige børn bliver mødt af engagerede frivillige, der ønsker at aktivere børnene i og omkring Skringstrup Kursuscenter. Her afholdes lejren fra mandag til fredag i uge 30.

Dette års ferielejr vil adskille sig fra de forrige år, da man dette år skal tage højde for Covid-19 og smitterisikoen. Det gøres ved at følge sundhedsmyndighedernes retningslinjer.

Det betyder blandet andet, at der i år vil være ekstra køkkenhjælp på lejren, ligesom der bliver fokus på afstand og den daglige rengøring af alle kontaktflader samt håndhygiejne – alt sammen i forhold til de gældende retningsliner fra sundhedsmyndigheder.

- Der ligger et stort stykke ekstra arbejde bag dette års ferielejr. Men vi ved, at der specielt i år er et endnu større behov for afholdelse af vores ferielejr. Netop på grund af Covid-følgerne er flere familier presset økonomisk, og nogle familier har ringe mulighed for at kunne tilbyde egne børn en sommerferieoplevelse. Derfor er vi også super taknemmelige for, at vi kan hjælpe lokale børn med at få den mest fantastiske ferieoplevelse i trygge hænder og det helt efter sundhedsmyndighedernes retningslinjer, lyder det fra lejrlederne Charlotte Langholm og Kelly Wittendorf fra Red Barnet Mariagerfjord.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...