Red Barnet Mariagerfjord har netop afleveret den fjerde og sidste corona-hjælpepakke hos den lokale familieklubs 10 familier

Red Barnets familieklubber er et pusterum for økonomisk trængte familier i Danmark

De tidligere hjælpepakker, som familierne har modtaget, har blandt andet indeholdt kreative materialer m.m. til hjemmehygge, og en mad-donation fra Aldi.

Denne sidste corona-hjælpepakke til familierne fra Red Barnet Mariagerfjord er et Hobro Handel gavekort på 500 kr.

Gavekortet gavner naturligvis familieklubbens familier, og stemmer samtidig overens med lokalforeningens egne ønsker og værdier, nemlig at støtte det lokale erhvervsliv i kommunen.

- Vi oplever så megen gavmildhed, velvilje og imødekommenhed fra lokale butikker og virksomheder i støtten til vores forening, vores familieklub og sommerlejr i løbet af året. Vores bestyrelse har derfor også tidligt forpligtet sig til, og haft som mål, at bibeholde økonomien og hjælpe lokalt, når vi har kunnet, udtaler formand Janne Jensen, og fortsætter:

- Vi har tidligt erkendt, at vi alle er afhængige af hinanden, og alle er aktive medspillere til at støtte lokalt. Derfor var gavekortet til byens lokale butikker også en af de nemmeste beslutninger at tage.

Citychef Torben Christensen er glad for at man kan slå to fluer med et smæk. At hjælpe en forening, som hjælper corona-ramte familier, samt at hjælpen faktisk kommer tilbage i form af handel til de lokale butikker.

- Et samarbejde med lokale foreninger, som ovenikøbet medfører lokal handel, er simpelthen bare fremragende. Vi kommer igennem det her, og det gør vi ved at stå sammen lokalt. Red Barnet er en fantastisk forening, og vi er stolte af et forhåbentligt mangeårigt samarbejde, lyder det fra Torben Christensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...