Sportsrideklubben Mariagerfjord på Ølsvej har fået hjælp fra to fonde

HOBRO: Sportsrideklubben Mariagerfjord har for fondsmidler anlagt en ny ridebane, og det øger klubbens muligheder på Ølsvej.

Det er nemlig et mangeårigt ønske, der nu er opfyldt hos klubben, der tidligere kaldt sig Hobro og Omegns Rideklub.

Bedre betingelser

Sportsrideklubben Mariagerfjord melder klar sig til at afvikle flere arrangementer for ryttere i alle aldre.

- Den nye bund i banen giver os bedre betingelser for at fremme ridesporten i lokalområdet, anfører klubformand Rikke Frederiksen.

For nylig åbnede hun banen sammen med medlemmer og udsendinge fra Fonden Himmerlands Forsikring og Sparekassen Hobro Fonden, der har støttet baneprojektet.

- Vi er en klub, der spænder vidt fra elevskole til konkurrenceryttere med flotte resultater fra stævnebanerne.

- Men vi drives af et korps af frivillige kræfter med folk, der har været tilknyttet klubben hele livet, forklarer Eva Kanstrup-Smith, et mangeårigt medlem.

Klubben er vores andet hjem

- For os udgør klubben et andet hjem, og vores sammenhængskraft består i respekt for hinanden og plads til forskellighed.

- Her er plads til alle.

- Vores elevskole er veletableret og eftertragtet.

- Og vores arrangementer retter sig primært mod de yngste ryttere og stævner for de mindst rutinerede, uddyber Eva Kanstrup-Smith.

Hver sommer tager Sportsrideklubben del som en af udbyderne i Aktiv Ferie, hvor sommerferierende børn altså får mulighed for at snuse til ridesporten.

- Vi brænder for ridesporten i alle dens nuancer, og vi har kæmpet i mange år for at få oprettet en ny bund, så vi kan optimere vores tilbud til lokale ryttere.

Derfor er vi meget glade for, at det nu har ladet sig gøre, tilføjer Eva Kanstrup-Smith.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...