Smid Tøjet-kampagnen i Arden løber fra 1. til 13. april

ARDEN: Røde Kors i Arden opfordrer til, at man donerer sit brugte tøj i den landsdækkende Smid Tøjet-kampagne, som starter den 1. april. På den måde kan man være med til at støtte Røde Kors’ arbejde for udsatte og sårbare mennesker.

Mange af os kan nikke genkendende til tøjstykker og sko, som har samlet støv lidt for længe i klædeskabet.

Nu er det igen tid til at rydde op i garderoben. Fra den 1. til 13. april kan du donere dit brugte tøj til Røde Kors i Arden i forbindelse med den landsdækkende Smid Tøjet-kampagne.

- Det er ren win-win. Du kommer af med dit brugte tøj, og så er du med til at støtte Røde Kors’ arbejde for udsatte og sårbare mennesker, blandt andet her i Arden, siger Kirsten Marie Christensen, butiksleder i Røde Kors Arden-afdeling.

Røde Kors-butikken i Arden omsætter for godt en million kroner, og overskuddet går for eksempel til ensomme ældre.

- I Arden er der 2500 indbyggere og et fantastisk lokalområde, som er rigtigt gode til at støtte op om vores butik. Det vi tjener, bruger vi blandt andet på kulturarrangementer på plejehjemmet, fællesspisninger og besøgstjenesten, som er meget efterspurgt, siger Kirsten Marie Christensen.

Kirsten Marie Christensen kan tydeligt se den forskel, besøgstjenesten gør:

- Vi skaber absolut en tryghed for de ældre med besøgstjenesten. De ældre glæder sig til at besøgsvennen kommer. Det bliver højdepunktet i deres hverdag.

Derfor håber hun, at mange vil kigge forbi butikken i kampagne-ugerne med det tøj, de ikke længere bruger.

- Man har naturligvis mulighed for at aflevere sit brugte tøj til Røde Kors hele året rundt, men Smid Tøjet-kampagnen er en god anledning til at få ryddet godt op i klædeskabet og samtidig støtte en god sag, slutter Kirsten Marie Christensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...