Er med halbyggeri med i opløbet om Danskernes Idrætspris

Idrætsprojekterne Lykkeliga og Aalborg Seniorsport er sammen med Rørbæk IF nu udvalgt til at gå videre i konkurrencen om at vinde Danskernes Idrætspris 2018 og de 100.000 kr., der følger med.

Hvilket af de tre idrætsprojekter fra det nordjyske, der skal gå videre, afgøres ved en afstemning på www.danskernesidrætspris.dk. Afstemningen lukker fredag den 16. november kl. 9.

Selve offentliggørelsen af den endelige vinder sker i forbindelse med DR’s Show Sport 2018 i Jyske Bank Boxen i Herning, der foregår lørdag 5. januar om aftenen.

Usædvanligt halbyggeri

”Sammen kan vi.....bygge en overdækket multihal og festsal.”

Sådan kalder Rørbæk Idrætsforening og andre lokale frivillige selv projektet, der går ud på at bygge en indendørs kunstgræsbane på 660 kvadratmeter med festsal for enden på i alt 990 kvadratmeter- udelukkende med frivillig arbejdskraft.

Argumentet for at projektet er gået videre i konkurrencen om Danskernes Idrætspris er ifølge medlem af dommerpanelet, badmintonspiller og tidligere OL-sølvvinder fra Rio, Christinna Pedersen:

”De begyndte selv - på eget initiativ - og løftede i flok. Det er et eksempel på, hvad lokale ildsjæle kan opnå, når de brænder for noget og og står sammen. I fremtiden får idrætten brug for ildsjæle som dem fra Rørbæk.”

Regionalt dommerpanel

Bag prisen står e-Boks, DR P4 og Danmarks Idrætsforbund (DIF), og den hylder de projekter, initiativer og idéer, der er med til at styrke fællesskabet og glæden ved at bevæge sig eller være aktiv i en idrætsforening.

Et regionalt dommerpanel har haft til opgave at vælge de tre finalister i deres distrikt, der er identisk med P4 Nordjyllands dækningsområde.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...