For at styrke organisationen har Mariager Saltcenter netop udvidet sin bestyrelse med Gitte Buk Larsen fra den lokale plast-genbrugsvirksomhed Aage Vestergaard Larsen.

Aage Vestergaard Larsen og Mariager Saltcenter har de seneste par år med succes samarbejdet omkring forretningsudvikling og formidlingsprojekter på skoleniveau, og da tiden kom til at supplere og opgradere bestyrelsen, faldt det på den baggrund naturligt at spørge Gitte Buk Larsen om hun ville tage en tørn i saltcenterets teknikrum.

- Jeg er meget glad for, at Gitte har sagt ja til Saltcenterets bestyrelse.

- Hendes erfaring fra en stor lokalt forankret international virksomhed passer perfekt på den udviklingsrejse, Mariager Saltcenter er på, siger direktør i Mariager Saltcenter, Casper Hestbech.

I den kommende tid står Mariager Saltcenter overfor store udfordringer med at forretningsudvikles på udstilling og formidlingsform, omstille til en grønnere profil, bygge nyt saltbad og opruste markedsføringen, og i hele denne proces kommer bestyrelsen til at spille en central rolle, pointerer direktøren.

Omvendt er Gitte Buk Larsen både glad og beæret over, at Mariager Saltcenter har opfordret hende til at træde ind i bestyrelsen.

- Som repræsentant for et lokalt firma - og ikke mindst som lokal beboer - har jeg en stor interesse i, at Mariager Saltcenter består og til stadighed videreudvikles til gavn for såvel Mariager som for hele kommunen, og jeg glæder mig til at bidrage med mine kompetencer, siger hun.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...