Onsdag 8. januar begynder et nyt hold i babysalmesang, som Lotte Føns står for

GLENSTRUP: Småbørn med forældre inviteres inden for i Glenstrup Kirke, der som noget nyt arrangerer børnesalmesang - første gang lørdag 18. januar med Ditte Maria Mølgård som underviser.

Babyerne og deres voksne er der også tænkt på. Onsdag 8. januar begynder et nyt hold i babysalmesang, som Lotte Føns står for.

Lotte Føns giver begge tilbuddene en varm anbefaling: Det er en skøn måde at være sammen på i en forælder-barn relation, hvor det i den grad handler om nærhed og nærvær - i leg, musik, bevægelse og god stemning.

Hendes babysalmesang skiller sig lidt ud fra andres ved, at hun bruger en del forskellige instrumenter, så babyerne sansestimuleres på meget forskellig vis.

Man sidder i en rundkreds på gulvet - babyerne ligger ned - og man synger, leger og laver fagter. Forældrene opfordres til at medbringe en dyne, som dufter velkendt midt i alt det nye, og noget lunt til fødderne, da kirkegulvet er koldt.

Børnesalmesang er et tilbud til børn i alderen et til fem år, der er ifølge med en voksen. Sangen stimulerer barnets umiddelbare musikglæde og nysgerrighed. Både nye og gamle sanglege og salmer sætter rammen.

Alle er velkomne til at deltage, også selvom de ikke har tilknytning til pastoratet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...