Arrangørerne på jagt efter sportsklubber, som kan give en hånd med

HOBRO: Sankthansaften falder i år på en lørdag - og på den baggrund har gruppen omkring arrangementet på havnen i Hobro valgt at sætte ekstra fart i festlighederne.

- Vi ved fra de foregående år at der kommer minimum 1000 hobroensere ned på havnen og ser bål og hører båltale, og i år vil vi forsøge at opgradere arrangementet, nu da de fleste har fri dagen efter, udtaler Kim Wintersbølle fra arrangørgruppen.

Detaljerne er ikke helt faldet på plads endnu, men arrangørerne forventer at kunne bespise ca. 300-400 personer enten i Det Røde Pakhus eller i telt på pladsen foran rådhuset.

Bitten Slagter har lovet at tænde op i den helt store grill og tilberede noget Glad Gris og hjemmelavede pølser med lækkert tilbehør.

Der bliver tændt bål på fjorden af de lokale spejdere, og så bliver der naturligvis også Midsommersang og båltale fra en af de lokale kendisser.

Både før og efter bålet vil der desuden være koncert med Bamse Tribute, som spiller alle de største hits fra Bamses Venner.

Endnu mangler arrangørerne at finde en sportsklub eller andre, der kan stille med 10-15 frivillige til at hjælpe med afviklingen af arrangementet.

- Vi lover, det bliver sjovt og spændende, og håber også, der bliver en lille erkendtlighed til den pågældende klub efterfølgende, udtaler Bent W fra Restauratørforeningen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...