Holder i aften kundeaften fra klokken 18.30

HOBRO: I denne uge holder Sara Elgaard Jensen sin fagprøve i Matas i Hobro.

Hun har at fokusere på hudplejeprodukter fra Ole Henriksen, og i forbindelse med fagprøven giver hun kunderne kyndig vejledning i hans produkter, og mon ikke også der gemmer sig nogle gode tilbud.

- Jeg har valgt Ole Henriksens produkter fordi der er nemme at bruge, og kan bruges af alle uanset alder og køn. Der findes et produkt til alle, som man så har uren hud eller bare gerne vil forkæle sin hud lidt ekstra, siger Sara Elgaard Jensen, som også synes, at Ole Henriksens personlighed gør ham interessant i forbindelse med en fagprøve.

- Jeg synes, at Ole Henriksen er en utrolig inspirerende som person med hans positive væsen og tilgang til tingene. Han får alt til at se så nemt ud, hvis man bare har viljen til det, siger Sara Elgaard Jensen.

Derudover holdes i dag mandag en kundeaften fra klokken 18.30, hvor der er mulighed for at prøve hudplejeserierne, og allerede nu kan der købes gaveæsker til pakkekalender, julegaver og adventsgaver.

Billetterne til kundeaften koster 50 kr. pr. stk.

Sara Elgaard Jensen begyndte i Matas Hobro 1. februar 2017, inden da havde hun i en kort periode været hjælpepige hos Matas i Aalborg Storcenter.

- Jeg føler selv, det var i går, jeg stod som den nye pige i Matas, og min elevtid er bare gået lynhurtig, fordi jeg har fået lov til at prøve lidt af hvert, siger hun.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...