”Hobro Handel er bragt op i superligaen”, mener Arne B. Schade, der kvitter efter 10 år som eventkoordinator for Hobro Handel

HOBRO: Efter 10 år med Hobro Handel takker Arne B. Schade af som eventkoordinator på freelance basis for Hobro Handel.

Han træder for sidste gang frem i Hobro lørdag 22. juni på Store Torv, hvor Arne B. Schade introducerer både koncerten med Sigmund klokken 10 og foredraget med Anne Hjernø klokken 12.30.

”En fantastisk rejse”

- Det har været en fantastisk rejse i 10 år med Hobro Handel, der på mange måder har beriget mit arbejdsliv.

- Jeg har valgt at stoppe nu, hvor Hobro Handel er bragt op i superligaen blandt byer, der arbejder med de helt rigtige koncepter anno 2019, fremhæver Arne B. Schade, der driver firmaet Impact Event & Marketing.

På den høje klinge

Firmaet løser lignende opgaver i Aalborg, Nørresundby og Dronninglund.

- Mine 10 år med Hobro Handel har bragt mig i tæt kontakt med både kulturforvaltning, foreninger, organisationer og lokale medier.

Alle har i årene budt positivt ind på det overordnede mål at brande Hobro som en aktiv handels- kultur og bosætnings by, og jeg har kun rosende ord til alle jer derude, der har været en del af den samlede succes med Hobro Handel, fremhæver Arne B. Schade.

- Men uden en engageret bestyrelse og en række butikker, der ”med bind for øjnene” har fulgt med på mine ideer gennem årene, var det ikke lykkes at få Hobro Handel op på den høje klinge.

Opbakning

Kæmpe tak for jeres ihærdighed og tro på ideerne alle sammen og takket være jer står vi her 10 år efter med en kæmpe succes i Hobro Handel, kvitterer Arne B. Schade.

- Borgerne bakker op om vore aktiviteter og er bevidste om, at der sker noget spændende, når vi kalder ind til aktiviteter.

- By nights er kæmpe succeser, og mange foreninger og organisationer står i kø for at deltage disse aftener.

”Enestående og inspirerende”

- I har skabt nye traditioner i Hobro by med tænding af byens juletræ, vækning af julemanden i Bies Gaard og nytårshøjtideligheden, hvor vi stopper op og ønsker borgerne et godt nytår.

Men I har også skabt loyalitetskort til personale i virksomheder, egen produktion af magasiner og udsalgsaviser og fuld gas på hjemmesiden, uddyber han.

Endelig fremhæver Arne B. Schade samarbejde med de to formænd for Hobro Handel i hans 10 år i byen - Søren Greve og Morten Grotian - samt med konsulentfirmaet Thomsen Medie & Event, som drives af Mogens Thomsen, Hobro.

Et samarbejde, Schade betegner som ” enestående og inspirerende - en evig kilde til udvikling og iderigdom som jeg håber vi kan fortsætte i andet regi”.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...