Skoleleder Mikael Lytken og to leder-kolleger sagde pænt goddag og gav håndtryk til Rosendalskolens store personale

HØRBY SKOLEBY: En rød løber var tidlig fredag rullet ud foran en af Rosendalskolens indgange.

Her stod tre fra skolens ledelse med håndtryk til morgenduelige ansatte, som kvitterede med glade smil.

- Det er en blanding af dejligt og overraskende. Jeg er en smule befippet!, lød det fra lærer Bente Hald, en af Rosendalskolens i alt 102 ansatte.

5. oktober er FN's internationale lærerdag, og på Rosendalskolen var leder Mikael Lykten og viceskoleleder Ann Andersen blevet enige om, at de ville gøre stads af hele personalet.

- Vi tænker, at vi er et personale, som står sammen om opgaven - ledelse, lærere, pædagoger, teknisk servicepersonale og rengøring. Alle yder et bidrag, så vi kan skabe lærdom og trivsel for vores børn, sagde Mikael Lytken.

Personalet i indskolingen var de første, som som blev hyldet. I aulaen, hvor der traditionen tro er samling om fredagen, viftede børnene fra 0., 1. og 2. klasserne med dannebrogsflag og sang Kim Larsens sang om Jutlandia.

Mikael Lytken fortalte dem, at FN er en klub, som mange af verdens lande er med i. FN har bestemt, at alle dem, som underviser børn og unge, skal fejres i dag.

Personalet får et kort med mange takkeord fra ledelsen og skolebestyrelsen: "Tingene kommer ikke af sig selv. Tak fordi du medvirker til, at det lykkes".

- Jeg synes, vi har en ledelse, som er god til at komme og sige godmorgen, og som anerkender os - også i hverdagen. Vi har fokus på at hilse på eleverne, men det er bestemt også vigtigt for os voksne at blive set, sagde klasselærer i 2.a, Karina Agerbo Lindby.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...