Takket være Erna Olsen, der er begejstret fan, var det lykkedes at få sangeren til Hobro

HOBRO: Det blev noget af en overgang for sangeren Tim Schou, da han nytårsaften spillede og sang for 750.000 mennesker ved Brandenburger Tor i Berlin.

Antallet af tilhørere var unægteligt et noget andet, da han op mod jul optrådte ved to intimkoncerter i Hobro - arrangeret af Erna Olsen, der har været begejstret fan af Tim Schou, siden hun første gang oplevede ham på en Spot Festival for en del år siden.

Til stede ved den første koncert hos Annette og Kim Thinggaard i Hobro var cirka 25 forventningsfulde gæster, og omtrent lige så mange var på plads til koncert nr. 2.

Publikum blev modtaget med blafrende stearinlys på trappen, og blandt tilhørerne var gæster fra bl. a. Middelfart, Vejle, Aarhus, Høje Taastrup, Struer, Herning, Aars og Aalborg.

Med til koncert var også formanden for Nelson Mandela Fonden i Danmark, Michael Hougesen.

Han havde taget turen til Hobro for at overrække Tim Schou et Nelson Mandela-armbånd og udnævne ham til officiel ambassadør for fonden - på linje med navne som Jarl Friis Mikkelsen, Casper Christensen, Sanne Salomonsen m.fl.

Imellem de to koncerter blev Tim Schou og hans fotograf Lukas Valentin vist rundt i Hobro og fik bl. a. en meget kvalificeret rundvisning på Bies Bryggeri og en lige så kvalificeret rundvisning på Julemærkehjemmet af Kim Thinggaard, som er nattevagt der.

Undervejs blev Tim Schou så begejstret for julemærkehjemmets arbejde, at han ved en senere lejlighed planlægger at komme tilbage og spille en lille koncert for børnene og snakke med dem.

For initiativtageren til hele arrangementet, Erna Olsen, var et af de ubestridte højdepunkter, da Tim Schou i de intime rammer i Hobro spillede nummeret ”Magic Bus”, som var det første, Erna faldt pladask for på Spot Festival’en i sin tid.

Erna hørte dengang titlen som ”Magic Box”, og til ære for Erna vil Tim Schou i fremtiden ændre sangen, så den kommer til at hedder “Magic Box i stedet for ”Magic Bus”.

Det fik - forståeligt nok - Erna Olsens tårer til at trille under Tim Schous optræden i Hobro.

- Og i det hele taget: at Tim Schou var lige her og ville spille for os... Det har jeg stadig lidt svært ved at fatte, lyder det efterfølgende fra en stadig overvældet Tim Schou-fan i Hobro.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...