FILMTEATRET: Kunderne bestemmer, om ”Onkel” skal vises 26. februar

HOBRO: Crowdfunding af film.

Sådan lyder det nyeste udspil fra Filmteatret Hobro:

- Hvis et bestemt antal personer på forhånd har købt billet til en film, viser vi filmen.

- Og det er muligt at foreslå film, du gerne vil have med i ordningen, forklarer pr-mand Walter Stig Johannesen.

Først tilbud i så henseende er den danske film Onkel - instrueret af René Frelle Petersen, som vises onsdag 26. februar.

Du klikker ind på https://www.booomerang.dk/projects/se-filmen-onkel/ Tryk på “Støt dette projekt” og følger så vejledningen.

- Kan vi sælge 10 billetter i forsalg, viser vi filmen. Du betaler 80 kroner plus fem procent i administrationsgebyr i til Boomerang og får til gengæld en billet og en kop kaffe, the eller kakao.

- Bliver der ikke solgt 10 billetter, får du dine penge tilbage - fratrukket administration.

- Vi håber, kunderne vil tage godt imod ideen, siger Walter Stig Johannesen, som gerne tager imod ideer til film på filmteatret@mail.tele.dk.

Onkel

Og så et par ord om Onkel, som altså vises 26. februar - hvis publikum vil det i tilstrækkelig grad:

Kris på 27 år er yderst beskyttende overfor sin halvinvalide onkel, som hun driver et mindre landbrug i Sønderjylland sammen med.

De har et nært forhold og stor forståelse for hinanden, selvom de tilbringer det meste af deres finurlige hverdag i tavshed.

Da Kris redder en kalv under en fødsel, bliver hendes interesse for dyrlægefaget igen vakt og hun udvikler et venskab med den snakkesalige dyrlæge Johannes og opdager langsomt, at der er findes et liv uden for gården.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...