Sebastian - optræder 10. maj solo ved et Rytmus-arrangement i Mariager

MARIAGER: Den Gamle Biograf i Mariager kommer i rigtig fint selskab i 2019.

Det sker, når det lokale spillested 10. maj kan byde på koncert med ingen ringere end Sebastian.

- Det var ikke bare sådan lige at få det til at passe, for Sebastian er meget eftertragtet, og til denne turné var der venteliste blandt landets spillesteder for at være med.

- Men da Sebastian blev spurgt, om han ville spille i Rytmus, var hans svar, at han vil glæde sig til at komme til Mariager igen.

- Han synes, det havde været et godt sted at spille sidst, så han er glad for, at vi er med igen, forklarer Torben Holmgren fra musikforeningen i Mariager.

Sebastian har her i efteråret været på turné med sit band, men når han til foråret kommer til Mariager, bliver det som solist.

- Når Sebastian alene på scenen møder sit publikum, får poesien for alvor vinger. Han ledsager sine udødelige sange med anekdoter og underfundig humor og forener generationer med sange, der har været soundtrack til mange danskeres liv, lyder det lokkende fra Torben Holmgren.

Foruden Sebastian kan Rytmus i første halvdel af 2019 byde på koncerter med Niels Hausgaard (udsolgt), Silas Holst & Flamingo Orcestra og Emmelie de Forest med band.

Nærmere oplysninger om koncerterne kan findes på Rytmus’ hjemmeside www.rytmusen.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...