Mange gode kræfter står bag de nye siddepladser i landsbyen

Borgerne i Døstrup har nu fået seks splinternye bænke, hvor de kan sætte sig og puste ud under spadsereturen.

Efter ønske fra flere borgere forelagde Initiativgruppen i første omgang idéen for Landsbyrådet, og der blev sendt en ansøgning afsted sammen med ønsket om et skilt, der viser vej til Fugletårnet med udsigt over søen.

Torsdag kunne Simon Andersen, souschef i Jutlander Banks Privatkundeafdeling så på vegne af Sparekasse Fonden Hobro overrække et bevis på 41.000 kr. til indkøb af seks bæredygtige bænke på fliseunderlag og et vejrbestandigt skilt, der viser vej fra kirken mod Fugletårnets fantastiske udsigt.

Fra Initiativgruppen repræsenteret ved Anna Marie Lund, Inger og Christina Ladefoged lyder der en stor tak til Landsbyrådets formand, Lars Otkjær, for hjælp, støtte og opbakning, til næstformand Søren Kvist for fremskaffelsen af bænkene og til altmuligmanden Per Andersen for arbejdet med fliselægning og opsætning af bænkene.

Døstrup Kirke, Mariagerfjord Kommune, boligforeningen og Svinget 2 får også tak for at lægge grund til de strategisk velplacerede bænke, og ikke mindst retter Initiativgruppen naturligvis en stor tak til Sparekasse Fonden Hobro v. Jutlander Bank for donationen, der gjorde, at projektet i sidste ende blev en realitet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...