Der var stort opbud ved indvielsen af huset ved petanquebanen i Mariager

MARIAGER: Der var høj sol og godt humør, da Mariager Senioridræt efter mange års arbejde kunne indvi deres nye hus ved petanquebanen.

Et halvt hundrede mennesker var samlet ved Mariager Hallen, hvor talerne kredsede om den kamp, det har været at få tilladelse til at bygge huset på et areal, der har været fredet siden 1953.

Byrådsmedlem Erik Kirkegaard Mikkelsen (V), Mariager, rejste i sin tid sagen i byrådet. Han sammenlignede forløbet med et eventyr, hvor man først skal grusomt meget igennem, før det hele ender godt.

Selvom der var enighed om, at fødslen havde været besværlig, var man på dagen ikke enige om, hvad barnet skulle hedde.

Oprindelig var der tale om et skur, som jo ikke gør meget af sig. I ansøgningen til fondene beskrives huset som et fælleshus for petanque og krolff, mens Erik Kirkegaard Mikkelsen er fortaler for beskrivelsen pavillon.

Formand for Mariager Senioridræt Hedy Holtemann kalder huset for Hugos baby. At vejre på stemningen for dagen, var der ingen, der kunne modsige sig det.

Det var en stolt, glad og bevæget Hugo Vilslev, der på vegne af Mariager Senioridræt takkede for en smuk og håndværksmæssig flot udført bygning, som skal sikre, at byens petanque- og krolff-spillere kan komme i ly for vejr og vind.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...