Seniorsvømmerne Hobro tager svømmetag med flere tilbud

HOBRO: I Hobro Idrætscenters svømmehal - uden for sejhvalers rækkevidde - samler sig en gang om ugen en flok seje seniorer, som fornøjer sig i en times tid med at svømme, gå i sauna og dyrke et godt fællesskab.

Svømmerne nyder også, at vandet i svømmehallen er tilpas varmt i modsætning til det kolde vand i havnen.

I gang straks efter nytår

Og midt i alle juleforberedelserne tog man sig lige fem minutter til at beslutte sig for at komme med på et svømmehold til januar.

Svømningen indledes straks efter nytår - onsdag d. 2. januar.

- På det tidspunkt trænger alle nok til at komme i gang igen med lidt motion, og så er Seniorsvømmerne Hobro et godt bud, inviterer sekretær Karin Nyvang.

- Der er mulighed for at finde en svømmetid hver dag i ugen og du er velkommen til at melde sig til mere end en time ugentligt. Det giver lidt rabat, og det er altid en god ide at melde sig på forhånd.

Men når du ikke det, så møder du bare op i Idrætscentret på den valgte svømmedag. Alle, nye som gamle medlemmer, er velkomne, forsikrer Karin Nyvang.

Vandgymnastik

Udover svømmetimerne tilbyder Seniorsvømmerne Hobro også vandgymnastik, som er blevet en eftertragtet aktivitet.

På vandgymnastikholdene optages af pladshensyn kun 15 deltagere og for at sikre, at alle kan få den ønskede plads, har foreningen indført forudbetaling for disse to hold, som er mandag og onsdag eftermiddag.

Du kan se alle svømmetider på hjemmesiden ssvhobro.dk.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...