Lone Mikkelsen og Poul Erik Andersen har iført sig nathuerne og er klar til at holde åbent 28 timer i træk på fredag

HOBRO: Når Kop & Kande og Sport24 i Hobro på fredag den 11. oktober åbner til sædvanlig tid klokken 10.00, er der udsigt til en rigtig laaaang arbejdsdag… I hvert fald lukker de først 28 timer senere - altså klokken 14.00 om lørdagen.

Dermed kan du shoppe både brugskunst, køkkengrej og sportsudstyr og alt muligt andet i de to butikker midt om natten, hvis det er det, du har lyst til. Begge butikker har en lang række forskellige tilbud, der belønner de nat-aktive.

- Det er tredje gang, at vi har åbent 28 timer i streg, og det er altid en rigtig hyggelig og sjov aften, nat og morgen, hvor der også er rigtig godt gang i handelen, fortæller Lone Mikkelsen fra Kop & Kande i Hobro.

- Derfor har jeg også opfordret andre butikker i byen til at gøre det samme, og her var Sport24 friske på idéen. Mit håb er dog, at endnu flere butikker vil deltage fremover. Jeg kan faktisk ikke forstå, at de har råd til at lade være. For det er en rigtig god aften og nat, lyder det fra Lone Mikkelsen.

Hos Sport24 synes man idéen var god, og var friske på idéen.

- Som butik handler det hele tiden om, at finde på nye tiltag, og det her er en rigtig god gimmick, som vi glæder os til at prøve, siger Poul Erik Andersen fra Sport24.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...