Torsdag slog Bianco Outlet dørene op til den nye skobutik i Hobro - har du været forbi?

HOBRO: Siden legetøjskæden Fætter BR gik konkurs i december måned sidste år, har de rødklædte lokaler på Adelgade 15A i Hobro stået tomme. Men torsdag klokken 10 kom der igen liv i lokalerne, da ægteparret Jan Hvid Kristiansen og Michelle Aldahl slog dørene op til skobutikken Bianco Outlet.

Parret driver i forvejen traditionelle Bianco-butikker i Aalborg, Randers, Hjørring og Frederikshavn, og fuldender nu femkløveret, også selvom butikken i Hobro bliver anderledes end de fire andre butikker.

- Det er et outlet, hvor udvalget måske er lidt mindre end i det traditionelle Bianco-butikker, men hvor vi til gengæld har sikret os nogle attraktive varer til gode priser, fortæller Jan Hvid Kristiansen.

- Fordi det er et outlet, er indretningen af butikken også mere spartansk, og vi har ikke ændret væsentlig på facaden, hvor det fortsat er den røde farver fra Fætter BR.

- Men vi håber bestemt, at butikken kan være starten på at åbne en egentlig Bianco-butik i Hobro. Det er det, vi drømmer om, men nu starter vi på denne måde for at vurdere interessen. Jeg tror helt bestemt på det, for Hobro har et stort opland og er en god handelsby, lyder det det Jan Hvid Kristiansen.

Jan og Michelle kommer begge oprindeligt fra Hobro-området, men bor i dag i Støvring. Til daglig vil butikken blive ledet af butikschef Anne Katrine Agerbo Korshøj.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...