Mariager Skole holdt Skolernes Motionsdag

MARIAGER: En begivenhedsrig temauge på Mariager Skole blev fredag rundet af med skolernes motionsdag.

De mindste elever indtog hele skolen med leg og motion. I den anden ende af spektret havde en overraskende stor del af de ældste valgt at prøve kræfter med triatlon.

Alle øvrige elever deltog en i smuk og historisk motionsdag, der var resultatet af et samarbejde med Mariager-Handest Veteranjernbane.

Dagen begyndte med en tur med veteranbanen, der kørte til Handest og på vejen retur satte eleverne af med henholdsvis 10 og 5 kilometers afstand retur til skolen.

Køreturen gav anledning til masser af hygge, udsigt til den smukkeste natur, en del spørgsmål om, hvordan togene mon kunne hænge sammen, og sidst men ikke mindst en del morskab over, hvordan togets gamle toiletter bare havde hul ud i det fri.

Onsdag stod skolens 9. klasser og S-klasse for en spændende dag, der satte fokus på fællesskab på tværs af skolen - samt trivsel og god kommunikation.

Skoleleder Rasmus Gorell Mackenhauer synes, det er en kæmpe gevinst for hele skolen, at elever mødes og arbejder sammen på den måde.

Arbejdet på tværs af årgange er grundlagt i et tæt samarbejde med skolens elevråd og afspejler skolens værdier, som er tillid, ordentlighed, fællesskab og udvikling.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...