Hobro Egnens Skytteforening til Skydesportens Dag lørdag 12. oktober i kælderen i Hobro Idrætscenter

HOBRO: Har du og din familie lyst til at prøve noget nyt og anderledes i efterårsferien? Så inviterer Hobro Egnens Skytteforening til Skydesportens Dag lørdag 12. oktober i kælderen i Hobro Idrætscenter på Amerikavej, hvor foreningen holder til.

- Vi vil også gerne vise, at skydning er meget andet og mere, end det man ser i actionfilm og skydespil. Det handler ikke bare om at ”plaffe” løs. Tværtimod er det en seriøs sport, der kræver koncentration, træning og mentalt nærvær. Det at stå på skydebanen skaber ro og fokus og kræver ikke mindst, at man kan lægge telefon og iPad væk og skrue ned for tempoet, understreger formand i Hobro Egnens Skytteforening, Jens Arne Abildgaard.

Der er åbent hus i foreningen fra kl. 10.00 - 15.00, hvor foreningens instruktører står klar til at introducere dig for våben og teknik, så du kan prøve en gratis skydning med enten riffel eller pistol. Du får en smagsprøve på, hvad skydesport er og finder ud af, hvad der skal til for at blive en dygtig skytte.

Skydesportens Dag er et landsdækkende arrangement, der bliver afholdt i et tæt samarbejde mellem DGI Skydning og lokale skytteforeninger.

- Formålet med arrangementet er at vise, at skydning er en spændende og udfordrende idræt, hvor hele familien kan være med på tværs af generationer, fortæller Jens Arne Abildgaard.

Sikkerhed har første prioritet til Skydesportens Dag, og loven kræver, at man skal vise gyldigt id, hvis man vil prøve at skyde. Derfor skal alle deltagere huske at medbringe billed-id eller sygesikringsbevis i kombination med et andet id-kort.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...