Biavlerforening trakterede med honning ved velkomstarrangement i Byskoven

Mandag 14. september summede byskoven i Valsgaard af ekstra aktivitet, da næstformanden i Valsgaard Borgerforening, Lis Døi Jensen, og formanden for Mariagerfjord Biavlerforening,

Flemming Fabricius, sammen klippede den røde snor foran de mange fremmødte borgere, der havde valgt at tage del i Mariagerfjord Biavlerforenings velkomstarrangement for de nye summende beboere i byskoven.

Formanden for Mariagerfjord Biavlerforening, Flemming Fabricius, og resten af bestyrelsen var vært med smagsprøver af honning samt øl/vand og en bid brød.

Der var rig lejlighed til at stille spørgsmål om de små bevingede væsner - og få sin nysgerrighed stillet omkring det at være biavler i Danmark, og om hvad der skal til, for man selv kan starte op som biavler.

Formanden for Mariagerfjord Biavlerforening kunne desuden oplyse, at de er så heldige i foreningen, at Valsgaard Gymnastikforening har stillet et skur til rådighed til opbevaring af deres ting, som de bruger til deres arbejde med bierne.

Biavlerne er dog stadig på udkig efter et sted i Valsgaard og omegn, hvor der er fliser på væggene, og hvor de nogle gange om året har mulighed for at slynge honning.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...