Café Hack og Søren Dahl har besøg af Søren Østergaard og Mette Vibe Utzon gæster Hobro - og du kan være med til radiooptagelse

HOBRO: Søndag 5. maj har du mulighed for at deltage i en optagelse af det populære radioprogram Dahl på Hack/Cafe Hack, som sendes på Radio Radio.

Det optages på DS Arena i Hobro.

Ind imellem bliver optagelserne forlagt til andre steder end Aarhus.

Denne dag gæster programmet Hobro, hvor den altid veloplagte Søren Dahl tager imod.

Dagens gæster er Søren Østergaard, kendt som cirkusdirektør for cirkus Nemo, Smadremanden og meget andet…

Derudover deltager også den kendte tv-vært og journalist Mette Vibe Utzon, der bl.a. er aktuel med programmet Det politiske talkshow.

Det kulinariske indslag står Bies bryghus for. De serverer brunch inden optagelserne går i gang.

Anledningen til, at programmet kommer til Hobro, er til dels det tilbagevendende arrangement Stafet for Livet, som afholdes på Ambupladsen 15.-16. juni.

Formålet med Stafet for Livet er at støtte og bakke op om mennesker, der er ramt af kræft.

Weekenden på Ambupladsen er et rørende døgn, hvor unge og gamle oplever et fællesskab.

De hold, der deltager på Stafetten, er i bevægelse alle 24 timer, arrangementet varer. Der er et stort lysarrangement lørdag aften, taler og musik m.m.

Alle er velkomne til at deltage, enten på egne hold, eller ved at tilmelde sig et af de eksisterende.

I 2018 var mere end 1000 deltagere i sving i 24 timer. Et af disse hold, Team Ups´N´Downs, har i år fået Dahl på Hack til byen.

Hvis man vil deltage i radiooptagelsen, får man ikke kun god mad og en god oplevelse, men også glæden ved at hjælpe andre! lyder det fra Mikkel Pii, som er med til at arrangere Stafet for Livet i Hobro.

Billetter, der giver adgang til både brunch og radiooptagelse, koster 259 kroner og kan købes via www.teamupsndowns.nemtilmeld.dk.

For hver billet der sælges, går de 200 ubeskåret til Stafet for Livet. Dørene åbnes til brunch klokken 9.45, og optagelserne går i gang klokken 11 og slutter klokken 13.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...