55 lokale virksomheder deltog på Mariagerfjord Erhvervsråds første brunchmøde

HADSUND: "Business brunch - vitaminer til hovedet".

Sådan lød overskriften for et anderledes spændende arrangement, hvor omdrejningspunktet var faglig inspiration og netværk under morgenmaden.

Mariagerfjord Erhvervsråd havde fristet 55 lokale virksomhedsdeltagere, da man for første gang holdt netværksmøde som business brunch med vitaminer til hovedet, på Aa Mølle, Hadsund.

Disruption i erhvervslivet

En veloplagt foredragsholder i skikkelse af professor Anders Drejer fra Institut for Økonomi og Ledelse på Aalborg Universitet tog begrebet disruption op som tema.

Han gav sit bud på hvad disruption kommer til at betyde for ledelse, forretningsstrategier, organisationer, mennesker og samfundet i de kommende år.

Og på, hvordan virksomhederne aktuelt er udfordret af skiftet fra industrisamfund til vidensamfund med øget digitalisering og globalisering.

På en underholdende, provokerende og forståelig måde fik Anders Drejer gjort klart, at det trods den hurtige teknologiske udvikling er vigtigt, at virksomhederne er opmærksomme på omgivelserne og især kundernes behov.

Relevant, fagligt input

Men også på samarbejdet mellem ledere og medarbejdere for forsat at være konkurrencedygtige.

- Selve formålet med vores arrangement var at give et vedkommende og relevant fagligt input og samtidig skabe et uformelt netværksmøde fra morgenstunden.

- Vi er derfor rigtig glade for at virksomhederne har taget godt imod vores nye tiltag og har valgt at bruge deres tid til at deltage i vores morgenarrangement, siger erhvervschef Michael Christiansen.

Oplægget gav afsæt til gode diskussioner både under og bagefter.

Flere vitaminer venter

"Business brunch - Vitaminer til hovedet" er et halvårligt tilbud til medlemmer af Mariagerfjord Erhvervsråd med spændende og aktuelle emner.

Interesserede kan på Mariagerfjord Erhvervsråds hjemmeside (www.mfer.dk) løbende holde sig orienteret.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...