Byfesten starter torsdag med grillfest

ARDEN: Årets sommerfest i Arden løber af stablen i dagene fra d. 14. til 16 juni - som sædvanlig med en flot buket af aktiviteter sammensat af Fællesrådet med hjælp fra foreninger og aktører i byen.

Startskuddet lyder torsdag d. 14.juni med grillfest i Kulturhuset, hvor Finn Nøhr tænder op i grillen og byder på den velkendte velassorterede grillbuffet.

Det sker til akkompagnement af lokale "Under Cover" samt Jørn Poulsen og Torben Lund, mens biblioteket holder åbent med aktivitetstilbud til børnene, som bl.a. kan lave flotte armbånd.

Er man sulten efter mere er caféen på Arden Gl. Station åben med lækre dessert- og kaffe-tilbud.

Fredag d. 15.juni er der familieaften på rideskolen med fællesspisning og mange aktivitetstilbud - hoppeborg, ponyridning, hestevognskørsel m.m. Her leverer Jesper Christiansen den musikalske underholdning.

Lørdag d. 16. juni starter med Arden Handel & Håndværks traditionelle morgenkaffebord i Kulturhuset, som optakt til bibliotekets store bogudsalg af kasserede bøger, som altid er et tilløbsstykke.

Man vil også kunne møde frivillige fra Lokalhistorisk Arkiv - alt sammen til munter spillemandsmusik med en trio fra Rebild Spillemændene.

Senere lørdag formiddag er der "Åben Grund" ved den nye udstykning Hesselholt Skovhuse, hvor man bl.a. kan komme på hestevognstur rundt i området og opleve det flotte naboskab med Rold Skov.

I Ardenhallerne er der tilbud om at prøve det sidste nye hit for aktive børn og barnlige sjæle, nemlig Nerf Games, som har været meget efterspurgt i løbet af denne sæson, inden man slutter dagen af med at omdanne foyeren til en festlig kulisse Danmarks VM-kamp mod Peru med VM-buffet og fadøl.

Lørdagen rundes af med teltfest ved Vogn 12, som starter med borgerforeningens gratis sildebord til frokost og fortsætter resten af dagen til midnat med rafleturnering, døde duer, spisning og live musik.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...