Citychef Torben Ringe Christensen fra Hobro Handel har ordet i denne sommerklumme

Af Torben Ringe Christensen, Citychef Hobro Handel

I sidste uge, i mit lille skriv, gik vi fra krise til fornyet sammenhold i Hobro Handel. Vi er endnu ikke helt ude af krisen, men vi er stille og rolig på rette vej. Vi er begyndt at planlægge sommeren og efterårets aktiviteter. Overskriften for resten af 2020 bliver: VI STÅR SAMMEN I HOBRO.

Det er sammenhold når Lars Lindberg (en rigtig lokal musiker) laver en støttekoncert til fordel for Hobro Handel. Det er sammenhold når Hobro IK kalder deres corona-projekt for ”Sammenholdet”. Det er sammenhold, når kunder ringer til butikkerne og køber julegaver midt i marts, blot for at vise støtte. Der har været masser af sådanne historier den sidste tid.

Jeg håber meget at gæster og turister vil kunne mærke det sammenhold vi har i byen. Vi hjælper hinanden i gågaden. Hvis den ene tøjbutik ikke lige har det du mangler bliver du henvist til en af de andre tøjbutikker. Hobro er andet end gågaden. Vi har både en syd- og nordby hvor der kan købes alt mellem kaffemaskiner og biler og køkkener. Mellem køb af kaffemaskine eller bil kan tage ud og se vores Gasmuseum. Et museum der gennem årene har vokset sig stort. Det er et besøg værd.

Ja, vi har sammenhold i Hobro, og det er vi stolte af…

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...