Der vil være masser af have-inspiration at hente, når havekredsen i Mariagerfjord 15. juni drager af sted på årets sommertur

MARIAGERFJORD: Turen går i år til Viborg, Ryde og Vridsted ved Vinderup, når Havekredsen i Mariagerfjord drager af sted på sommertur 15. juni.

Første stop bliver ved Viborg-søerne, hvor turdeltagerne nyder deres medbragte formiddagskaffe og besøger Sonja Kjærs have med små stenbede, surbundsbed, højbede, stier og hyggekroge.

Næste stop på turen er i Ryde i Gartnerhaven, som er 15.000 kvadratmeter stor. Haven blev påbegyndt i 2005, og dele af haven er stadig under opbygning. Ejeren Majbritt Møgelbjerg har medvirket i flere haveudsendelser på TV Midtvest og viser selv rundt og fortæller om haven.

Bruuns Have er tredje have på turen. En spændende landbohave på 7000 kvadratmeter, inspireret af den engelske cottage stil.

Fra haven er der en fantastisk udsigt over engen ved Karup å.

Ikke langt fra Bruuns Have gør bussen holdt ved Egebjerg Planteskole, inden turen fortsætter til Verdenskortet i Klejtrup, hvor det bliver tid til aftensmad, inden bussen til sidst igen sætter kurs mod Hobro.

Udflugten udgår fra Hobro Busterminal og er åben for både medlemmer og ikke-medlemmer af havekredsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...