Centerchef Johnny Wulff, Hobro Idrætscenter, gør status efter det første år i jobbet

1. oktober var det ét år siden, at Johnny Wulff blev ny centerchef i Hobro Idrætscenter, der også omfatter Hobro Danhostel.

Med corona-krise og deraf tvungen nedlukning i en længere periode i foråret, samt stadig en del restriktioner og forbehold, kunne man godt forestille sig, at Johnny Wulff ville se tilbage på et svært første år som centerchef i Hobro Idrætscenter. Men det er ikke tilfældet.

- Jeg vil meget hellere kalde det et spændende og fremgangsrigt år, hvor vi trods nogle bump på vejen er lykkedes med rigtig mange af de ting, vi havde sat os for. Det er mit fokus, lyder det fra Johnny Wulff.

- En af vores målsætninger var at løfte sundhedsdelen i centret, og det er til fulde lykkedes. Vi har fået styr på registreringen af medlemmer, og er i dag oppe på over 500 medlemmer i motionscenteret, hvilket er det højeste antal nogensinde, og det til trods for det seneste halve års udfordringer, hvor man i en periode slet ikke måtte træne. Så det kan vi være meget stolte af.

”Hobro smider fedtet”

En del af årsagen til medlemsfremgangen i motionscentret var stor succes med sundheds- og vægttabsforløbet ”Hobro smider fedtet”, der startede først på året og varede nogle måneder.

- Der var næsten 100 deltagere i ”Hobro smider fedtet”, og her var adgang til motionscenteret en del af pakken. Efter forløbet stoppede, er mange fortsat med at komme i motionscentret efterfølgende, og det kan ses på medlemstallet, fortæller Johnny Wulff, der samtidig røber, at ”Hobro smider fedtet” vender tilbage igen i starten af det nye år. I øvrigt med nye spændende tiltag og overraskelser.

Et andet område, hvor Hobro Idrætscenter har oplevet en meget positiv udvikling, er følge af en samarbejdsaftale med det landsdækkende genoptræningstilbud, der hedder ”Genoptræning Danmark”.

- De har lejet sig ind med blandt andet ti faste værelser på Danhostel, og har en aftale om at bruge centrets faciliteter til genoptræning. De er her fast fra mandag til fredag, og aftalen med dem løber året ud, og vi er i en positiv dialog om at fortsætte samarbejdet også 2021. Det er et rigtigt godt samarbejde og et kæmpe plus for centret, lyder det fra Johnny.

Nyt setup i caféen

1. september i år overtog Hobro Idrætscenter selv driften af centrets café, der tidligere har været bortforpagtet. Jørn Jensen blev ansat som caféchef, hvilket indebærer at stå for den daglige drift samt sørge for forplejning til møder og fester, herunder også sørge for maden til gæsterne på Danhostel, der ligger lige ved siden af centret.

- Det nye setup med caféen har allerede betydet en øget aktivitet og ikke mindst nye muligheder, hvilket har givet den del af centret et løft.

- Vi finder også hele tiden på nye, spændende og anderledes ting i caféen, eksempelvis har vi lige lanceret, at vi i år kan levere en komplet firmajulefrokost ude i virksomhederne, hvor vi i sørger for det hele. Det for at imødekomme, at mange virksomheder i år måske får svært ved at holde julefrokosten ude, men måske heller ikke lige har ressourcerne til at stå for det hele hjemme i virksomheden. Her sørger vi for den komplette pakke, fortæller Johnny, der glæder sig over den generelle udvikling i centret.

Snarlig udvidelse

- Da jeg startede for et år siden, var det vores plan, at vi ville gøre Hobro Idrætscenter til et samlingspunkt for idræt og kultur, og samtidig gøre Hobro til en rigtig sportsby. Året har været anderledes, og det har da også betydet nogle ærgerlige aflysninger, men ellers synes jeg, at vi er godt på vej, og pilen peger i den helt rigtige retning. Så ja, jeg er ganske tilfreds, lyder det fra Johnny Wulff, der også kan fortælle, at Hobro Idrætscenter arbejder med konkrete planer om at udvide og modernisere centret.

- Planen er en udvidelse på 600 kvadratmeter, blandt andet med et større motionscenter. Det er også planen, at caféområdet flyttes, så det bliver det første, man møder, når man kommer ind i centret.

- Det er fortsat mange forskellige idéer, som vi arbejder med, men generelt handler det om at give centrets rammer og faciliteter et løft, så det bliver maksimalt tunet til fremtiden.

- Det bliver et projekt til mellem 10 og 20 millioner, og vi skal bruge en del af 2021 på at få finansieringen på plads, så det er jo ikke fordi, byggeriet lige starter i morgen, men tankerne og visionerne er der, lyder det afslutningsvist fra Johnny Wulff – en ganske tilfreds centerchef i Hobro Idrætscenter.

Det kan end ikke en coronakrise lave om på…

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...