Stor beslutning for de to ejere Poul Erik Andersen og Kurt Olesen at forlade Intersport

HOBRO/HADSUND: Her pr. 1. oktober har Poul Erik Andersen, Kurt Olesen og deres hold af sportseksperter i Hobro og Hadsund skiftet Intersport logoet ud med Sport24 loget.

De bliver dermed en del af en af landets største sportsbutikskæder. Skiftet er en stor beslutning for Poul Erik Andersen og Kurt Olesen, ejerne af de to butikker, men det kunne ikke være anderledes.

- Vi kunne ikke se os selv i det setup, Intersport har skabt i Danmark, og vi valgte at stoppe, mens vi stadig har en stor og trofast kundeskare i Mariagerfjord området. Vi kommer i det nye setup til at have et bedre og større udbud af mærker og varer. Vi går efter at have en super god butiksservice og konkurencedygtige priser i forhold til nethandel, siger Poul Erik Andersen i en pressemeddelelse..

For forbrugeren betyder det større og mere varieret sortiment. Nye og spændende mærker kommer hurtigere på hylderne i Hobro og Hadsund. Det nye navn fejres med en ordentlig tilbudsfest fra 1. oktober og varer hele uge 40. Det kræver mange varer på hylderne. Hvis man undrer sig over, hvor de varer kommer fra, forklarer Poul Erik Andersen -

- Sport 24 har et velfungerende lager, der hurtigt får varerne i butikken. Dette er super vigtigt, for kunderne gider ikke vente på deres sportsting i dag. Vi ser frem til at kunne være konkurrencedygtige i forhold til netpriser i de to fysiske butikker, vi har i Hobro og Hadsund, siger Poul Erik Andersen, mens han viser rundt i butikken i Hobro.

Intersport har haft logoet hængende i Hobro og Hadsund siden 80 erne, men det er slut nu.

Sport24 konceptet er opdelt i outlet- og sportsbutikker. Butikkerne i Hobro og Hadsund bliver en del af den sidstnævnte kategori, når de starter op i Sport24-kæden.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...