Hobro Golfklub har lavet hjælpepakker og opfordrer folk til at få andre med på golfbanen for at støtte økonomien i klubben

Hobro Golfklub er ligesom alt andet ramt af coronakrisen i denne tid. Derfor har klubben taget initiativ til, at man nu kan støtte klubben på forskellige vis og være med til at få dem igennem coronakrisen.

- Det er ingen hemmelighed, at Hobro Golfklub hviler på et skrøbeligt økonomisk grundlag bl.a. på grundlag af vores medlemstal, hvorfor vi også er særlig sårbare netop nu. Vi kan heldigvis som klub mærke, at opbakningen og fællesskabet omkring klubben, fra alle dem med Hobro Golfklub i hjertet, fortsætter med uformindsket styrke, oplyser Hobro Golfklub.

For at gå ønsket om opbakning i møde har Hobro Golfklub derfor lavet tre forslag til, hvordan man kan støtte klubben og dermed sikre økonomien i klubben fremadrettet.

- Vi har mange medlemmer, der har skrevet og spurgt, hvordan de kan støtte op om klubben. Der har været flere forskellige forslag inde over, og nu har vi så forsøgt os mere flere tiltag og heriblandt også hjælpepakker, hvor man kan invitere gæster med på banen til en gang golf, da det er en bedre måde at hjælpe på end bare med en donation, siger formand for Hobro Golfklub John Astrup.

Klubben opfordrer derfor nuværende medlemmer til at få andre meldt ind i klubben, da det giver en god økonomisk gevinst på sigt.

Man kan dog også vælge at byde venner på en tur på golfbanen med green fee betalt og med øl efter spillet med nogle nye pakker, de har lavet. Slutteligt er der også åbnet op for donationer til klubben igennem MobilePay, hvis man ønsker at støtte klubben direkte.

Der er hårdt brug for den ekstra indtægt, da golfklubben har været ramt af manglende indtægter, og det koster penge at holde standarden for vedligehold af plæne og driften af hele klubben.

- Vi har mistet al omsætning i vores cafe, der er jo ikke kommet en krone ind. I det meste af sæsonen har vi heller ikke haft green fee spillere, så der har manglet en indtægt også. Det er vigtigt, at vi har en god indtægt, så vi kan opretholde niveauet forhold til ansatte og servicering rundt omkring, siger John Astrup.

Der har heller ikke været den samme aktivitet med erhvervsklubber og højskolerne med golfhold, der plejer at komme på banen, der også er blevet væk på grund af corona. Der har derfor langt fra været den samme indtægt som normalt.

Formand John Astrup håber derfor på, at mange lægger vejen forbi golfbanen og støtter den lokale golfklub i løbet af sommeren.

- Vi satser meget på at se mange spillere på banen, hvis vejret bliver godt og folk bliver hjemme i Danmark og holder ferie, siger John Astrup.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...