Hobro Svømmeklub opnåede hele otte finalepladser ved DM i Nørresundby

HOBRO: Fire svømmere fra Hobro Svømmeklub var med, da cirka 600 af landets bedste konkurrencesvømmere, årgang 2004, 2005 og 2006, for nylig samledes i Nørresundby for at dyste om DM-titlerne på langbane.

De fire deltagende Hobro-svømmere var 1. årgangssvømmerne Christian Thorhauge (2005) og Julie Kvolbæk Hedegaard (2006) samt 2. årgangssvømmerne Laura Vedel Larsen (2005) og Karoline Prang Andersen (2005).

Kvartetten fra Hobro havde tilsammen kvalificeret sig til at stille op i hele 24 DM-løb og opnåede ved stævnet i Nørresundby ikke færre end otte finalepladser.

Christian Thorhauge kronede præstationerne med en bronzemedalje i 200 m individuel medley og en guldmedalje i 400 m individuel medley.

Han kan således nu velfortjent kalde sig dansk mester med en overbevisende finaletid på 4.58.33 og hele tre sekunders forspring til nærmeste konkurrent. En imponerende præstation, som er med til at markere Hobro Svømmeklub på dansk svømnings landkort.

I det hele taget kan konkurrencesvømmerne i Hobro se tilbage på en fin sæson med mange flotte resultater og medaljer, der vidner om, at HSK så rigtigt, da klubben i 2017 ansatte Johan Lisberg som cheftræner for klubbens konkurrenceafdeling.

Ambitionen var dengang at skabe en solid og bæredygtig struktur, et godt træningsmiljø, at få reetableret talentproduktionen fra svømmeskolen og at udvikle klubben, så Hobro Svømmeklub i løbet af tre-fire år igen kunne kalde sig en af de førende klubber i Nordjylland.

Ved dette års sæsonafslutning er Hobro Svømmeklub godt på vej, vurderer Thomas Kvolbæk Rasmussen fra klubbens konkurrenceudvalg.

Ikke bare har svømmerne opnået mange fine resultater i sæsonens løb. Antallet af svømmere i konkurrenceafdelingen er samtidig fordoblet.

Der har været stor tilgang af svømmere fra klubbens egen svømmeskole, men der er også kommet dygtige svømmere til udefra, som har ønsket at blive en del af træningsmiljøet i Hobro.

På den baggrund er det også med pænt store forventninger, Hobro Svømmeklub ser frem til den kommende sæson, hvor også klubbens juniorsvømmere står overfor at skulle deltage i de nationale mesterskaber

Svømmerne holder nu en velfortjent sommerpause men er tilbage i vandet ultimo august.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...