Leonardo DiCaprio, Brad Pitt og Al Pacino kan opleves i filmen

HOBRO: Once Upon a Time… i Hollywood er titlen på den nye af film af Quentin Tarantino.

Med filmen fortsætter instruktører med at udvikle sig og overraske publikum. Mens filmen har alle kendetegnene for en Tarantino-film - en helt original historie, med friske figurer, præsenteret med bravura-teknik, skaber hans niende film også ny grund for forfatter-instruktøren.

Det er en karakterdrevet historie, der beskæftiger sig med modne spørgsmål, med uopfyldte forventninger, som uundgåeligt konfronterer os alle, når vi bliver ældre. I Hollywood er denne kamp særlig dramatisk, da succes og fiasko lever side om side. I Once Upon a Time… gør de det både bogstaveligt og billedligt.

Ved at forene to af dagens største stjerner Leonardo DiCaprio og Brad Pitt for første gang i filmsammenhæng og genskabe en hel mistet æra, er filmen en stor oplevelse, der er lavet til den store skærm.

Ved at vælge 1969 genskaber Tarantino tid og sted for hans egne formative år, da alt - USA, byen Los Angeles, Hollywood-stjernesystemet, endda filmene i sig selv - var ved et bøjningspunkt, og ingen vidste, hvor brikkerne ville lande. Alt dette er ikke helt forskelligt fra de ændringer, der sker i Hollywood i dag.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...