Teaterkredsen Mariagerfjord kan præsentere forestillinger for enhver smag

MARIAGERFJORD: Teaterkredsen Mariagerfjord er klar med sit nye sæsonprogram.

Som sædvanlig er det med scenekunst af høj kvalitet, som spænder over så mange forskellige genrer, at der helt sikkert vil være noget for enhver smag.

Sæsonen begynder med Det flydende Teaters nye forestilling "Flygt", et doku-musikdrama om de to kendte arkitekter Poul Henningsen og Arne Jacobsen.

"Flygt" opføres både i Øster Hurup Multihus og på Gasmuseet i Hobro.

Desuden fortsættes det gode samarbejde med Himmerlands Teater. Parterne præsenterer Svalegangens krigsdrama "Grounded" på Hobro Theater.

For første gang nogensinde har Teaterkredsen en julekabaret på programmet. Det er Cafe Livas "Anden Verdenskrig - Liva på Jul", som spiller i Den Gamle Biograf i Mariager.

På programmet er også "Haabet", baseret på Mich Vraas roman af samme navn, som handler om Danmarks rolle i slavehandelen på De vestindiske Øer, musikforestillingen "Svend, Knud og Valdemar", danseforestillingen "Panic Day" og komedien "Tørskoet", som handler om udflytning af arbejdspladser til provinsen, set fra en københavners synspunkt. 

Sæsonen slutter med musikforestillingen "Musik og Eventyr" med Ghita Nørby, Michala Petri og Lars Hannibal.

For de fleste forestillinger gælder det, at der vil være mulighed for tilkøb af spisning inden forestillingens start. Til tre af forestillingerne bliver der et oplæg en halv time, før det hele går i gang.

Teaterkredsen introducerer i år et nyt rabatsystem til medlemmerne. Via blanketten i sæsonbrochuren kan de købe billet til tre forskellige forestillinger for 375 kr., hvis billetterne købes på én gang.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...