Reumert-vinderen ”Fucking Åmål” er blot et af flere teaterkreds-tilbud til ungdommen i Mariagerfjord i den kommende sæson

MARIAGERFJORD: I Teaterkredsen Mariagerfjord er de ikke blege for at løbe en økonomisk risiko i bestræbelserne for at få tag i et yngre teaterpublikum.

I sæsonen 2019-2020 planlægger teaterkredsen at vise i alt fire forestillinger - særligt henvendt til fjordkommunens unge.

De fire forestillinger forventes at påføre teaterkredsen et samlet underskud i størrrelsesordenen 29.000 kroner, men teaterkredsen er i øjeblikket på jagt efter private sponsorer i et forsøg på at få økonomien til at hænge bedre sammen.

De fire planlagte ungdomsforestillinger er Reumert-vinderen, ”Fucking Åmål”, som efter planen skal opføres to gange på Mariagerfjord Gymnasium og to gange på Rosendalskolen.

”Race Dog”, som spilles to gange på Julemærkehjemmet. ”Salt”, inspireret af Hans Kirks roman ”Fiskerne”, som spilles i Hadsund samt ”Soldaten”, som spilles på Mariagerfjord Gymnasium.

- Dermed regner vi med, at godt 700 skoleelever får en stærk teateroplevelse i næste sæson, lyder det om ungdomssatsningen fra formanden fra Teaterkredsen Mariagerfjord, Kirsten Selchau.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...