Manden bag Astrup Thai & Grill åbner på Store Torv i Hobro

Nu skal hobroenserne til at spise eksotisk mad fra Thailand. 57-årige Carlo Andersen, der også driver Astrup Thaii & Grill, er ved at åbne restaurant i Adelgade 32 i Hobro. Adressen ligger på Store Tov på hjørnet, der tidligere husede Doffs Cafe.

Selv om selve restauranten først forventes at åbne 7. november, kan man allerede tage forskud på smagsprøverne. Køkkenet er i gang, og herfra kan man købe take away fra det thailandske menukort.

Carlo Andersen, der tidligere har drevet eget entreprenørfirma og været direktør i et stort transportselskab, skal ikke selv stå for den daglige drift. Det overlader han til en god ven, Lisbeth Strauss. Hun leverer også bogstavetrtil restaurantens navn, Carlis Corner.

Carlo Andersen garanterer, at der serveres ægte thailandsk mad, for han har ansat to thailandske kvinder til køkkenet i Carlis Corner.

Det er Pensri Wongsricha og Arakkavee Suwannapat, som begge bor i Hobro og var uden job. De har begge erfaringer fra restaurationsbranchen i hjemlandet.

Restauratøren bebuder et koncept, der er lidt anderledes end de fleste,

- For eksempel må man gerne medbringe sin egen vin. Og kan man ikke lide thaimad, er der også klassisk dansk mad på menuen. Hver søndag serverer vi stegt flæsk og persillesovs ad libitum.

Han planlægger også at indrette legeområder til børn, og så skal førstesalen være et slags forsamlingshus. Et lokale, som man kan leje til fest.

Det bliver dog først senere, for i december vil Carlo Andersen åbne et midlertidigt loppemarked i etagen over restauranten.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...