Luuna Sommer stammer oprindeligt fra Nørager men bor i dag i Marbella, hvor hun driver firmaet ToFeelAmazing, der hjælper kvinder 40+ til effektivt, selvkærligt og varigt vægttab

RAVNKILDE: I sin personlige jagt efter den forsvundne talje stødte Kirsten Baisgaard, lokal ildsjæl i Ravnkilde, på Luuna Sommer og hendes “40 dages Forvandlingskur”.

Kirsten tabte selv otte kilo og reducerede taljemålet med 11 cm på bare 40 dage - og blev så begejstret over, hvor nemt det gik, at hun nu har fået overtalt Luuna til at holde et foredrag i Ravnkilde 2. april.

Luuna Sommer stammer oprindeligt fra Nørager men bor i dag i Marbella, Spanien, hvor hun driver firmaet ToFeelAmazing, der hjælper kvinder 40+ til effektivt, selvkærligt og varigt vægttab.

Luuna Sommer har selv siden 12-års alderen levet med en vægt, der gik op op ned.

- Og jeg har nok samlet set tabt mig 800 kilo i mit liv, fordi jeg skiftevis har tabt mig og taget det hele på igen i én uendelig cyklus, siger Luuna Sommer, der selv først efter næsten halvtreds års kamp med de forhadte kilo fandt vejen til varigt vægttab.

Det viste sig at være psykologien bag overvægten og kroppens biokemi, der skulle arbejdes med.

- Jeg har hele mit liv været optaget af andres behov i en grad, så der ikke var plads til, hvad jeg havde brug for. Så min overvægt handlede klart om, at jeg svigtede mig selv, konstaterer Luuna Sommer, som efter at hun skiftede sin kulhydratrige dellemad ud med cellemad har smidt 18 kilo og i dag holdt en stabil vægt.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...