Volstrup Golfklub søsætter ny kampagne for at skaffe flere medlemmer

VOLSTRUP: Der er kamp om medlemmerne rundt omkring i de danske golfklubber - også i Nordjylland, hvor der er flere baner, end der er medlemmer til.

Det betyder, at der skal tænkes nyt for at få medlemstallet opad - og et af de nyeste og meget anderledes tiltag kommer fra Volstrup Golf Klub, hvor det nu er muligt at blive golfspiller - helt gratis!

Tilbuddet gælder nye golfspillere og består af tre måneders gratis medlemskab, hvor der er mulighed for begyndertræning to gange om ugen. Derudover tilbydes ugentlige kaninmatcher med vejledning af en mere erfaren spiller - ligesom man fire gange om ugen kan spille gratis på Volstrups 9-hulsbane.

Volstrup Golf Center stiller ydermere gratis udstyr til rådighed til alle aktiviteterne.

- Vores mål med kampagnen er at få flere i gang med at spille golf. Rigtig mange golfbaner kunne godt bruge flere medlemmer, og det løser vi ikke ved at kapre fra hinanden. Vores "konkurrenter" er i virkeligheden mange af de andre sportsgrene og fritidsaktiviteter, som vinder frem, og derfor vil vi nu slå et slag for, at så mange som muligt får prøvet golf.

- Vi håber selvfølgelig, at vi med det her tiltag kan få endnu flere til at blive begejstrede for golfspillets fortræffeligheder, og at mange derfor efterfølgende vælger at blive fuldgyldige medlemmer, lyder det fra baneejer i Volstrup Jeppe Ugilt Hansen.

Hvis nogen skulle have fået lyst til at prøve det nye tilbud, som kaldes "golf eller gratis", så er det muligt at komme i gang allerede nu, men ellers er der løbende start hver uge indtil efterårsferien.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...