Musikeren giver endnu en intim dobbeltkoncert - denne gang i et kolonihavehus

HOBRO: I december spillede han to koncerter i en fyldt dagligstue. Nu vender musiker Tim Schou, kendt fra Melodi Grand Prix, tilbage til Hobro og giver endnu en intimkoncert - denne gang i et privat kolonihavehus.

Det er Erna Olsen fra Hobro, der igen har haft held til at trække musikeren til byen. 22. og 23. juni giver Tim Schou koncert i hendes kolonihavehus på Fyrhøjen.

Her vil han spille sine akustiske sange for 30 gæster på terrassen og med udsigt til Mariager Fjord.

Alle pladser til den 23. juni er for længst afsat, men der er fortsat ledige pladser lørdag den 22. juni, oplyser Erna Olsen.

Inden koncerten er der sammenskudsgilde og fællesspisning. Efter koncerten er der arrangeret bålhygge.

- Tim Schou ankommer allerede 21. juni, hvor han giver koncert hos en af mine Hobro-gæster fra sidst. Så det bliver en hel lille Hobro-turné, siger Erna Olsen, der i december havde Tim Schou og hans fotograf, Lukas Valentin, boende i sin stue og gav dem en guidet tur rundt i Hobro.

Mange læsere vil kende Tim Schou fra bandet A Friend in London, der i 2011 vandt Dansk Melodi Grand Prix med sangen ”New Tomorrow”.

Siden gik han solo, og de seneste fem år har han rejst verden rundt med sin guitar og overnattet på lokales sofaer i hele verden - fra Tokyo til New York og Berlin.

I januar udkom Tim Schous første EP ”FacetoFace” og nummeret ”Acapella” blev sidenhen ugens hit på P4. Han er netop blevet tildelt Statens Kunstfonds Arbejdslegat.

Er man interesseret i en plads ved koncerten 22. juni, kan Erna Olsen kontaktes på erna7400@gmail.com,

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...