Tradium Mariagerfjord på en delt førsteplads på den såkaldte løfteevne

MARIAGERFJORD: Sammenlignet med resten af landets gymnasier ligger Tradium Mariagerfjord på en delt førsteplads på den såkaldte løfteevne (delt med Deutsches Gymnasium i Aabenraa).

Det er en analyse, der viser, hvor gode gymnasierne er til at løfte eleverne fagligt - set i forhold til elevernes faglige og sociale baggrund.

- Jeg er rigtig stolt af vores HHX-elever og den måde, de har udviklet sig på. Jeg tror, det både skyldes undervisernes evne til at se den enkelte elev og alle de potentialer, de hver især rummer, og at vi arbejder meget med, at alle er en del af stærkt socialt fællesskab. Det giver grobund for et godt læringsmiljø, siger rektor Anette Skovlykke Nielsen i en kommentar til den delte førsteplads på landsplan.

Den stolte rektor er udmærket godt klar over, at resultatet kan være udtryk for et godt år, hvor tilfældighederne har spillet ind, men hun tror ikke, at det er et tilfælde med de dygtige elever.

- Sidste år havde vore elever landets tredje højeste gennemsnit blandt handelsgymnasierne, så jeg mener ikke, at de gode resultater er en enlig svale, men viser, at vores måde at undervise på virker, erklærer hun.

Offentliggørelsen af de nye tal fra Undervisningsministeriet faldt meget passende sammen med den årlige gallafest på Tradium, hvor der således var en ekstra god grund til at fejre sammenholdet.

Få dage senere var en større del af skolens elever også samlet for at se Super Bowl.

- Hos os bliver eleverne en del af et spændende og nærværende studiemiljø, hvor de får venner for livet, samtidig med at de udforsker samfundet og verden. Det, tror vi på, skaber de bedste betingelser for at rykke sig mest muligt under uddannelsen, siger rektor Anette Skovlykke.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...