Campingplads vil gerne samarbejde endnu mere med byen, dens butikker og restauranter

Hos Hobro City Camping er besøgstallet denne sommer omtrent som det plejer – men det har primært været danskere, der har besøgt den hyggelige campingplads i hjertet af Hobro.

Turistsæsonen for foråret og sommeren 2020 har på mange måder været anderledes. Ikke så meget på grund af vejret, der har været typisk dansk og lunefuldt, men mere alle følgerne af coronakrisen, der ændrede danskernes og alle øvrige europæeres ferieplaner denne sommer.

Det har de også kunnet mærke hos Hobro City Camping.

- Foråret var ikke godt for os, men sommeren har belægningsmæssigt været nogenlunde som den plejer. Den store forskel er, at det mest er danskere, vi har på pladsen.

- Her er det tydeligt at mærke, at mange i år holder ferie i deres hjemland. Det gælder således også vores udenlandske gæster. Dem har vi ikke haft mange af.

- Vi har særligt kunne mærke det på manglende nordmænd og svenskere. Vi ligger nemlig i en passende afstand fra færgerne, og har ofte kunnet mærke et regulært færgetræk. Men sådan har det ikke været i år, fortæller Jørn Højer Poulsen, der siden 2008 har stået i spidsen for Hobro City Camping sammen med hustruen Britta.

Dårligt vejr et plus

- Men de manglende udenlandske gæster er opvejet af tilsvarende flere danskere, der holder ferie herhjemme. Vi har blandt andet også oplevet flere ”familietræf”, hvor forskellige grene af en familie har booket de samme dage på vores campingplads, hvor man så er mødtes for at være sammen.

- Samtidig har det lidt tvivlsomme danske sommervejr faktisk også været et plus for os. Når vejret ikke er så godt, er det sjovere at være på en campingplads i en by, og med let tilkørsel til andre storbyer og forskellige oplevelser, end at være på en campingplads i strandkanten, lyder det fra Jørn Højer Poulsen, der også fortæller, at netop samspillet med Hobro by og dens butikker og restauranter er blandt de nye tiltag på campingpladsen.

Tilbud fra butikker og restauranter

- Vi har indgået aftaler med nogle butikker og restauranter om lidt forskellige særlige tilbud til vores gæster. Det betyder, at vi i endnu højere grad holder gæsterne og deres handel her i Hobro. Vi vil dog gerne have endnu flere tilbud på hylderne, så vi kan tilbyde gæsterne endnu mere fra Hobro, lyder det fra Jørn Højer Poulsen, der også fortæller om et par andre nye tiltag:

- Vi kunne godt tænke os at udvide en af vores store 30 kvadratmeter hytter til hele 65 kvadratmeter, så den kan rumme den helt store familie.

- Vi har også haft succes med nogle økonomipladser, hvor vi tilbyder nogle af de pladser, der normalt ikke så meget efterspørgsel på, til en særlig pris. Det har været et tilløbsstykke, slutter Jørn.

Hobro City Camping har 125 pladser, heraf otte hytter og tre lejligheder. Pladsen er 3-stjernet, og udmærker sig blandt andet ved en dejlig swimmingpool og ikke mindst en smuk udsigt over Hobro by. Fra pladsen er der cirka ti minutters gang til bymidten.

Campingpladsen er åben hele året, og Jørn og Britta Højer Poulsen holder blandt andet nytårsaften på pladsen – sammen med en række trofaste gæster.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...