Tre nye film er på vej i Filmteatret i Hobro

HOBRO: Arthur Fleck kæmper for at finde sin plads i mængden.

Ham kan du møde i Joker, som Filmteatret viser.

I den fjendtlige by Gotham, der emmer af splittelse, går han rundt i de mørke gader iført to forskellige masker.

Den maske, han dagligt maler på i sit job som klovn, og den anden kan han aldrig tage af.

Den er hans forklædning - hans meningsløse forsøg på at passe ind i samfundet i stedet for at være den mand, der gang på gang skuffes af livet.

Arthur er faderløs, og hans skrøbelige mor er hans bedste ven.

Hun gav ham kælenavnet Happy. Et navn, der fremmaner hans smil og skjuler smerten indeni.

Mobbet og hånet

Men da han bliver mobbet af teenagere på gaden, hånet af forretningsmænd i metroen og drillet af hans klovnekollegaer, bringes den udstødte mand kun endnu mere ude af synk med alle omkring ham.

Vi befinder os i de tidlige 80’ere, hvor Gotham er i oprør og tæt på at bryde sammen. Hjælpen til de socialt udstødte er skåret væk.

Et grumt Gotham

I det miljø har Todd Phillips skabt sin originale fortælling, men vi møder hverken det Gotham, eller den Joker, vi ellers kender fra de sidste 80 års fortællinger på skrift såvel som på det store lærred.

Og det er ikke en Joker-historie, men historien om, hvordan Jokeren blev til

Historien om et samfund i forfald, der hiver borgerne med i faldet - et samfund, der nedbryder mennesker.

Jagtsæson

I filmen Jagtsæson tager den nyligt fraskilte singlemor Eva (Mille Dinesen) på wellness-weekend med barndomsveninden Marlene (Lærke Winther) for at hjælpe hende gennem sin midtvejskrise.

Med på turen er også Isabella (Stephania Potalivo), den nye unge kæreste til Evas eksmand, som maser sig på for at overtage rollen som bedsteveninde for Marlene.

Det bliver en tur, der får det absolut værste frem i pigerne, og venskabet bliver sat på en voldsom prøve gennem en uheldig omgang Brazilian waxing og en mislykket fasanjagt.

Publikum kan se frem til at krumme tæer, mens de tre kvinder gennemlever alt fra veninde-jalousi over fertilitetsbehandling, nye familiekonstellationer og lurende midtvejskriser.

Goose Boy

I filmen Goose Boy vender makkerparret Wikke og Rasmussen tilbage på det store på det store lærred med historien om drengen Viggo, der lever og ånder for spilverdenen.

En dag ændres hans liv dog brat, da en gås crash-lander på altanen, og det ovenikøbet viser sig, at gåsen kan tale!

Gåsen er desperat for at indhente sin flok, men har brækket vingen, hvorfor Viggo må træde i karakter og hjælpe sin nye ven.

Sammen kommer de på en forunderlig og farverig rejse, der viser sig være langt mere krævende, end Viggo havde forestillet sig.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...