Book Club han nu ses i Hobro Filmteater

HOBRO: En række af Hollywoods ældre kvindelige skuespillere er at finde på rollelisten i filmen Book Club, som i denne uge får premiere i Hobro Filmteater.

Book Club handler om, at Diane (Diane Keaton) er lige blevet enke efter 40 års ægteskab, Vivian (Jane Fonda) nyder uforpligtende forhold til sine mange mænd, Sharon (Candice Bergen) arbejder sig igennem en årtier lang skilsmisse, og Carols (Mary Steenburgen) ægteskab er i krise.

Men alt dette ændrer sig, da de fire veninder læser den berygtede roman "50 Shades of Gray" i deres bogklub. Nu skal det næste kapitel i deres liv være det bedste, og sammen tager de på en humoristisk rejse, der byder på nye romancer og gammel kærlighed.

- I samfundet, i Hollywood, er der stor aldersdiskrimination. En tro på, at din relevans på et bestemt tidspunkt er forbi. Glem samfundet. Hvis du tror på, at der er et kapitel mere, så er den eneste hindring at overvinde dig selv.

Sådan lyder det fra filmens instruktør, producer og Co-manuskriptforfatter, Bill Holderman.

Et emne der også er omdrejningspunktet i Holdermans filmen, hvor fire veninders venskab udfordrer selvpålagte barrierer og samfundets fordomme.

Filmen er båret af et cast fyldt med Oscar-vindende legender, men selv er det den unge filmproducent Bill Holderman på helt ny grund i rollen som instruktør.

Holderman står ligeledes bag filmens manuskript, der er udarbejdet i samarbejde med hans ven og kollega Erin Simms.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...