Det positive er, at Hobro IK i 2018 kom tættere på den eftertragtede B-licens på ungdomssiden og omsætningen steg

HOBRO: Et underskud er ikke altid af det onde.

Det gælder eksempelvis det underskud på små 400.000 kroner, som foreningen Hobro IK af 1913 kunne præsentere på årets generalforsamling i Jutlander Bank Loungen på DS Arena.

- Man er selvfølgelig aldrig tilfreds med at præsentere et underskud, men med til historien hører, at der har været en del engangsinvesteringer i løbet at året.

- I jagten på DBU’s B-licens på ungdomssiden har vi investeret i både faciliteter og antallet af trænere, ligesom vi også har investeret i træneruddannelser. Derudover har vi fået sat gang i flere nye tiltag i 2018, hvor vi blandt andet har fået eSport ind i foreningen i form af Hobro Vikings. Der er udgifter forbundet med alle disse tiltag, og det er en del af forklaringen på årets underskud, lød forklaringen fra bestyrelsesformand Per Andersen.

Han kunne i samme åndedrag - sammen med økonomichef Bent Nielsen - glæde sig over en omsætning, der i forhold til året før er steget med næsten 200.000 kr. til 6.210.230 kr.

Kombineret med årets underskud på 391.269 kr. efterlader det Hobro IK af 1913 med en egenkapital på 3.173.041 kr.

Sportsligt var der på generalforsamlingen grund til at glæde sig over en sæson, som bød på hele tre oprykninger i seniorafdelingen.

Klubbens andethold rykkede i sommer op fra serie 1 til jyllandsserien og skal i løbet af det kommende forår spille med om oprykning til danmarksserien.

Faktisk har reserverne ikke tabt en eneste kamp i hele 2018, og det hører trods alt til sjældenhederne.

På det personalemæssige plan styrkede amatørafdelingen i Hobro IK i 2018 organisationen ved at ansætte Lars Justesen som ny talentchef.

- Han har i løbet af året gjort et stort og flot stykke arbejde med at forbedre talentafdelingen i jagten på at få DBU’s B-licens på ungdomssiden, fremhævede Per Andersen.

Foreningens bestyrelse blev på generalforsamlingen udvidet fra de nuværende seks medlemmer, så den nu består af syv medlemmer.

Det nye og syvende bestyrelsesmedlem blev Brian Svanholm.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...